Κωδικός Περιοχής Hyderabad, TelanganaΠόλη ή Περιοχή:Hyderabad, Telangana
Κωδικός Περιοχής:40     (+91 40)

Χώρα:

Ινδία


Κωδικός Περιοχής Hyderabad, Telangana (Ινδία)


Το πρόθεμα 40 είναι ο κωδικός περιοχής για το Hyderabad, Telangana. Και το Hyderabad, Telangana βρίσκεται στη Ινδία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ινδία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Hyderabad, Telangana, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ινδία είναι το +91, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Hyderabad, Telangana, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +91 40 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +91 40, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Hyderabad, Telangana για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0091 40.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού