Κωδικός Περιοχής HamhungΠόλη ή Περιοχή:Hamhung
Κωδικός Περιοχής:53     (+850 53)

Χώρα:

Βόρεια Κορέα


Κωδικός Περιοχής Hamhung (Βόρεια Κορέα)


Το πρόθεμα 53 είναι ο κωδικός περιοχής για το Hamhung. Και το Hamhung βρίσκεται στη Βόρεια Κορέα. Αν βρίσκεστε εκτός της Βόρεια Κορέα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Hamhung, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Βόρεια Κορέα είναι το +850, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Hamhung, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +850 53 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +850 53, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Hamhung για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00850 53.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού