Κωδικός Περιοχής Gabès, Kebili, Medenine, TataouineΠόλη ή Περιοχή:Gabès, Kebili, Medenine, Tataouine
Κωδικός Περιοχής:75     (+216 75)

Χώρα:

Τυνησία


Κωδικός Περιοχής Gabès, Kebili, Medenine, Tataouine (Τυνησία)


Το πρόθεμα 75 είναι ο κωδικός περιοχής για το Gabès, Kebili, Medenine, Tataouine. Και το Gabès, Kebili, Medenine, Tataouine βρίσκεται στη Τυνησία. Αν βρίσκεστε εκτός της Τυνησία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Gabès, Kebili, Medenine, Tataouine, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Τυνησία είναι το +216, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Gabès, Kebili, Medenine, Tataouine, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +216 75 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +216 75, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Gabès, Kebili, Medenine, Tataouine για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00216 75.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού