Κωδικός Περιοχής Fionnphort, Isle of MullΠόλη ή Περιοχή:Fionnphort, Isle of Mull
Κωδικός Περιοχής:01681     (+441681)

Χώρα:

Ηνωμένο Βασίλειο


Κωδικός Περιοχής Fionnphort, Isle of Mull (Ηνωμένο Βασίλειο)


Το πρόθεμα 01681 είναι ο κωδικός περιοχής για το Fionnphort, Isle of Mull. Και το Fionnphort, Isle of Mull βρίσκεται στη Ηνωμένο Βασίλειο. Αν βρίσκεστε εκτός της Ηνωμένο Βασίλειο και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Fionnphort, Isle of Mull, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ηνωμένο Βασίλειο είναι το +44, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Fionnphort, Isle of Mull, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +441681 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +441681, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Fionnphort, Isle of Mull για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00441681.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Fionnphort, Isle of Mull