Κωδικός Περιοχής Federal dependencies of VenezuelaΠόλη ή Περιοχή:Federal dependencies of Venezuela
Κωδικός Περιοχής:0237     (+58237)

Χώρα:

Βενεζουέλα


Κωδικός Περιοχής Federal dependencies of Venezuela (Βενεζουέλα)


Το πρόθεμα 0237 είναι ο κωδικός περιοχής για το Federal dependencies of Venezuela. Και το Federal dependencies of Venezuela βρίσκεται στη Βενεζουέλα. Αν βρίσκεστε εκτός της Βενεζουέλα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Federal dependencies of Venezuela, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Βενεζουέλα είναι το +58, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Federal dependencies of Venezuela, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +58237 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +58237, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Federal dependencies of Venezuela για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0058237.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού