Κωδικός Περιοχής FăleștiΠόλη ή Περιοχή:Fălești
Κωδικός Περιοχής:0259     (+373259)
0359     (+373359)

Χώρα:

Μολδαβία


Κωδικός Περιοχής Fălești (Μολδαβία)


Το πρόθεμα 0359 είναι ο κωδικός περιοχής για το Fălești. Και το Fălești βρίσκεται στη Μολδαβία. Αν βρίσκεστε εκτός της Μολδαβία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Fălești, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μολδαβία είναι το +373, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Fălești, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +373359 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +373359, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Fălești για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00373359.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού