Κωδικός Περιοχής DekuseΠόλη ή Περιοχή:Dekuse
Κωδικός Περιοχής:25     (+670 25)

Χώρα:

Ανατολικό Τιμόρ


Κωδικός Περιοχής Dekuse (Ανατολικό Τιμόρ)


Το πρόθεμα 25 είναι ο κωδικός περιοχής για το Dekuse. Και το Dekuse βρίσκεται στη Ανατολικό Τιμόρ. Αν βρίσκεστε εκτός της Ανατολικό Τιμόρ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Dekuse, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ανατολικό Τιμόρ είναι το +670, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Dekuse, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +670 25 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +670 25, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Dekuse για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00670 25.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού