Κωδικός Περιοχής Darkhan cityΠόλη ή Περιοχή:Darkhan city
Κωδικός Περιοχής:372     (+976 372)

Χώρα:

Μογγολία


Κωδικός Περιοχής Darkhan city (Μογγολία)


Το πρόθεμα 372 είναι ο κωδικός περιοχής για το Darkhan city. Και το Darkhan city βρίσκεται στη Μογγολία. Αν βρίσκεστε εκτός της Μογγολία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Darkhan city, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μογγολία είναι το +976, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Darkhan city, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +976 372 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +976 372, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Darkhan city για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00976 372.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού