Κωδικός Περιοχής ChashnikiΠόλη ή Περιοχή:Chashniki
Κωδικός Περιοχής:2133     (+375 2133)

Χώρα:

Λευκορωσία


Κωδικός Περιοχής Chashniki (Λευκορωσία)


Το πρόθεμα 2133 είναι ο κωδικός περιοχής για το Chashniki. Και το Chashniki βρίσκεται στη Λευκορωσία. Αν βρίσκεστε εκτός της Λευκορωσία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Chashniki, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Λευκορωσία είναι το +375, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Chashniki, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +375 2133 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +375 2133, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Chashniki για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00375 2133.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού