Κωδικός Περιοχής Chachoengsao, Chon Buri, RayongΠόλη ή Περιοχή:Chachoengsao, Chon Buri, Rayong
Κωδικός Περιοχής:038     (+6638)

Χώρα:

Ταϊλάνδη


Κωδικός Περιοχής Chachoengsao, Chon Buri, Rayong (Ταϊλάνδη)


Το πρόθεμα 038 είναι ο κωδικός περιοχής για το Chachoengsao, Chon Buri, Rayong. Και το Chachoengsao, Chon Buri, Rayong βρίσκεται στη Ταϊλάνδη. Αν βρίσκεστε εκτός της Ταϊλάνδη και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Chachoengsao, Chon Buri, Rayong, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ταϊλάνδη είναι το +66, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Chachoengsao, Chon Buri, Rayong, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +6638 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +6638, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Chachoengsao, Chon Buri, Rayong για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 006638.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού