Κωδικός Περιοχής CatanzaroΠόλη ή Περιοχή:Catanzaro
Κωδικός Περιοχής:0961     (+39961)

Χώρα:

Ιταλία


Κωδικός Περιοχής Catanzaro (Ιταλία)


Το πρόθεμα 0961 είναι ο κωδικός περιοχής για το Catanzaro. Και το Catanzaro βρίσκεται στη Ιταλία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ιταλία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Catanzaro, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ιταλία είναι το +39, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Catanzaro, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +39961 ως πρόθεμα.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +39961, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Catanzaro για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0039961.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Catanzaro