Κωδικός Περιοχής BulaΠόλη ή Περιοχή:Bula
Κωδικός Περιοχής:33     (+245 33)

Χώρα:

Γουινέα-ΜπισσάουΤο πρόθεμα 33 είναι ο κωδικός περιοχής για το Bula. Και το Bula βρίσκεται στη Γουινέα-Μπισσάου. Αν βρίσκεστε εκτός της Γουινέα-Μπισσάου και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bula, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Γουινέα-Μπισσάου είναι το +245, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bula, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +245 33 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +245 33, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Bula για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00245 33.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Bula (Γουινέα-Μπισσάου)