Κωδικός Περιοχής BubaqueΠόλη ή Περιοχή:Bubaque
Κωδικός Περιοχής:82     (+245 82)

Χώρα:

Γουινέα-Μπισσάου


Κωδικός Περιοχής Bubaque (Γουινέα-Μπισσάου)


Το πρόθεμα 82 είναι ο κωδικός περιοχής για το Bubaque. Και το Bubaque βρίσκεται στη Γουινέα-Μπισσάου. Αν βρίσκεστε εκτός της Γουινέα-Μπισσάου και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bubaque, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Γουινέα-Μπισσάου είναι το +245, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bubaque, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +245 82 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +245 82, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Bubaque για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00245 82.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού