Κωδικός Περιοχής BrazzavilleΠόλη ή Περιοχή:Brazzaville
Κωδικός Περιοχής:2228     (+242 2228)

Χώρα:

Κογκό


Κωδικός Περιοχής Brazzaville (Κογκό)


Το πρόθεμα 2228 είναι ο κωδικός περιοχής για το Brazzaville. Και το Brazzaville βρίσκεται στη Κογκό. Αν βρίσκεστε εκτός της Κογκό και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Brazzaville, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Κογκό είναι το +242, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Brazzaville, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +242 2228 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +242 2228, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Brazzaville για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00242 2228.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού