Κωδικός Περιοχής Bioko IslandΠόλη ή Περιοχή:Bioko Island
Κωδικός Περιοχής:9     (+240 9)
3     (+240 3)
1     (+240 1)

Χώρα:

Ισημερινή Γουινέα


Κωδικός Περιοχής Bioko Island (Ισημερινή Γουινέα)


Το πρόθεμα 1 είναι ο κωδικός περιοχής για το Bioko Island. Και το Bioko Island βρίσκεται στη Ισημερινή Γουινέα. Αν βρίσκεστε εκτός της Ισημερινή Γουινέα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bioko Island, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ισημερινή Γουινέα είναι το +240, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bioko Island, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +240 1 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +240 1, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Bioko Island για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00240 1.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού