Κωδικός Περιοχής BerdychivΠόλη ή Περιοχή:Berdychiv
Κωδικός Περιοχής:4143     (+380 4143)

Χώρα:

Ουκρανία


Κωδικός Περιοχής Berdychiv (Ουκρανία)


Το πρόθεμα 4143 είναι ο κωδικός περιοχής για το Berdychiv. Και το Berdychiv βρίσκεται στη Ουκρανία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ουκρανία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Berdychiv, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ουκρανία είναι το +380, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Berdychiv, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +380 4143 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +380 4143, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Berdychiv για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00380 4143.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Berdychiv