Κωδικός Περιοχής Ben GashirΠόλη ή Περιοχή:Ben Gashir
Κωδικός Περιοχής:22     (+218 22)

Χώρα:

Λιβύη


Κωδικός Περιοχής Ben Gashir (Λιβύη)


Το πρόθεμα 22 είναι ο κωδικός περιοχής για το Ben Gashir. Και το Ben Gashir βρίσκεται στη Λιβύη. Αν βρίσκεστε εκτός της Λιβύη και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Ben Gashir, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Λιβύη είναι το +218, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Ben Gashir, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +218 22 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +218 22, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Ben Gashir για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00218 22.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού