Κωδικός Περιοχής Bedale, North RidingΠόλη ή Περιοχή:Bedale, North Riding
Κωδικός Περιοχής:01677     (+441677)

Χώρα:

Ηνωμένο Βασίλειο


Κωδικός Περιοχής Bedale, North Riding (Ηνωμένο Βασίλειο)


Το πρόθεμα 01677 είναι ο κωδικός περιοχής για το Bedale, North Riding. Και το Bedale, North Riding βρίσκεται στη Ηνωμένο Βασίλειο. Αν βρίσκεστε εκτός της Ηνωμένο Βασίλειο και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bedale, North Riding, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ηνωμένο Βασίλειο είναι το +44, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bedale, North Riding, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +441677 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +441677, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Bedale, North Riding για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00441677.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού