Κωδικός Περιοχής Basilan, Zamboanga del Sur, Zamboanga SibugayΠόλη ή Περιοχή:Basilan, Zamboanga del Sur, Zamboanga Sibugay
Κωδικός Περιοχής:062     (+6362)

Χώρα:

Φιλιππίνες


Κωδικός Περιοχής Basilan, Zamboanga del Sur, Zamboanga Sibugay (Φιλιππίνες)


Το πρόθεμα 062 είναι ο κωδικός περιοχής για το Basilan, Zamboanga del Sur, Zamboanga Sibugay. Και το Basilan, Zamboanga del Sur, Zamboanga Sibugay βρίσκεται στη Φιλιππίνες. Αν βρίσκεστε εκτός της Φιλιππίνες και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Basilan, Zamboanga del Sur, Zamboanga Sibugay, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Φιλιππίνες είναι το +63, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Basilan, Zamboanga del Sur, Zamboanga Sibugay, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +6362 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +6362, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Basilan, Zamboanga del Sur, Zamboanga Sibugay για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 006362.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού