Κωδικός Περιοχής Barolong (Ngwaketse)Πόλη ή Περιοχή:Barolong (Ngwaketse)
Κωδικός Περιοχής:54     (+267 54)

Χώρα:

Μποτσουάνα


Κωδικός Περιοχής Barolong (Ngwaketse) (Μποτσουάνα)


Το πρόθεμα 54 είναι ο κωδικός περιοχής για το Barolong (Ngwaketse). Και το Barolong (Ngwaketse) βρίσκεται στη Μποτσουάνα. Αν βρίσκεστε εκτός της Μποτσουάνα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Barolong (Ngwaketse), εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μποτσουάνα είναι το +267, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Barolong (Ngwaketse), θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +267 54 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +267 54, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Barolong (Ngwaketse) για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00267 54.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Barolong (Ngwaketse)