Κωδικός Περιοχής BafoussamΠόλη ή Περιοχή:Bafoussam
Κωδικός Περιοχής:23344     (+237 23344)

Χώρα:

ΚαμερούνΤο πρόθεμα 23344 είναι ο κωδικός περιοχής για το Bafoussam. Και το Bafoussam βρίσκεται στη Καμερούν. Αν βρίσκεστε εκτός της Καμερούν και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bafoussam, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Καμερούν είναι το +237, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bafoussam, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +237 23344 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +237 23344, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Bafoussam για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00237 23344.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής Bafoussam (Καμερούν)