Κωδικός Περιοχής Bà Rịa-Vũng TàuΠόλη ή Περιοχή:Bà Rịa-Vũng Tàu
Κωδικός Περιοχής:064     (+8464)

Χώρα:

Βιετνάμ


Κωδικός Περιοχής Bà Rịa-Vũng Tàu (Βιετνάμ)


Το πρόθεμα 064 είναι ο κωδικός περιοχής για το Bà Rịa-Vũng Tàu. Και το Bà Rịa-Vũng Tàu βρίσκεται στη Βιετνάμ. Αν βρίσκεστε εκτός της Βιετνάμ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bà Rịa-Vũng Tàu, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Βιετνάμ είναι το +84, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bà Rịa-Vũng Tàu, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +8464 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +8464, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Bà Rịa-Vũng Tàu για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 008464.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού