Κωδικός Περιοχής Ang Thong, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Suphan BuriΠόλη ή Περιοχή:Ang Thong, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Suphan Buri
Κωδικός Περιοχής:035     (+6635)

Χώρα:

Ταϊλάνδη


Κωδικός Περιοχής Ang Thong, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Suphan Buri (Ταϊλάνδη)


Το πρόθεμα 035 είναι ο κωδικός περιοχής για το Ang Thong, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Suphan Buri. Και το Ang Thong, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Suphan Buri βρίσκεται στη Ταϊλάνδη. Αν βρίσκεστε εκτός της Ταϊλάνδη και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Ang Thong, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Suphan Buri, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ταϊλάνδη είναι το +66, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Ang Thong, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Suphan Buri, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +6635 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +6635, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Ang Thong, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Suphan Buri για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 006635.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού