Κωδικός Περιοχής AkdepeΠόλη ή Περιοχή:Akdepe
Κωδικός Περιοχής:344     (+993 344)

Χώρα:

Τουρκμενιστάν


Κωδικός Περιοχής Akdepe (Τουρκμενιστάν)


Το πρόθεμα 344 είναι ο κωδικός περιοχής για το Akdepe. Και το Akdepe βρίσκεται στη Τουρκμενιστάν. Αν βρίσκεστε εκτός της Τουρκμενιστάν και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Akdepe, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Τουρκμενιστάν είναι το +993, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Akdepe, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +993 344 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +993 344, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Akdepe για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00993 344.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού