Κωδικός Περιοχής 928 / +34928Κωδικός Περιοχής:928     (+34 928)
Πόλη ή Περιοχή:Las Palmas

Χώρα:

Ισπανία


Κωδικός Περιοχής 928 / +34928 (Ισπανία)


Το πρόθεμα 928 είναι ο κωδικός περιοχής για το Las Palmas. Και το Las Palmas βρίσκεται στη Ισπανία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ισπανία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Las Palmas, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ισπανία είναι το +34, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Las Palmas, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +34 928 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +34 928, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Las Palmas για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0034 928.


Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού