Κωδικός Περιοχής 83 / +59583Κωδικός Περιοχής:83     (+595 83)
Πόλη ή Περιοχή:Villa Florida

Χώρα:

Παραγουάη


Κωδικός Περιοχής 83 / +59583 (Παραγουάη)


Το πρόθεμα 83 είναι ο κωδικός περιοχής για το Villa Florida. Και το Villa Florida βρίσκεται στη Παραγουάη. Αν βρίσκεστε εκτός της Παραγουάη και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Villa Florida, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Παραγουάη είναι το +595, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Villa Florida, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +595 83 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +595 83, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Villa Florida για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00595 83.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού