Κωδικός Περιοχής 82 / +2082Κωδικός Περιοχής:82     (+20 82)
Πόλη ή Περιοχή:Beni Suef

Χώρα:

Αίγυπτος


Κωδικός Περιοχής 82 / +2082 (Αίγυπτος)


Το πρόθεμα 82 είναι ο κωδικός περιοχής για το Beni Suef. Και το Beni Suef βρίσκεται στη Αίγυπτος. Αν βρίσκεστε εκτός της Αίγυπτος και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Beni Suef, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Αίγυπτος είναι το +20, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Beni Suef, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +20 82 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +20 82, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Beni Suef για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0020 82.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού