Κωδικός Περιοχής 781 / +1781Κωδικός Περιοχής:781     (+1 781)
Πόλη ή Περιοχή:Massachusetts

Χώρα:

Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής


Κωδικός Περιοχής 781 / +1781 (Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής)


Το πρόθεμα 781 είναι ο κωδικός περιοχής για το Massachusetts. Και το Massachusetts βρίσκεται στη Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αν βρίσκεστε εκτός της Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Massachusetts, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι το +1, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Massachusetts, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +1 781 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +1 781, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Massachusetts για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 001 781.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής 781 / +1781