Κωδικός Περιοχής 743 / +1743Κωδικός Περιοχής:743     (+1 743)
Πόλη ή Περιοχή:North Carolina

Χώρα:

Ηνωμένες Πολιτείες της ΑμερικήςΤο πρόθεμα 743 είναι ο κωδικός περιοχής για το North Carolina. Και το North Carolina βρίσκεται στη Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αν βρίσκεστε εκτός της Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο North Carolina, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι το +1, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο North Carolina, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +1 743 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +1 743, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο North Carolina για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 001 743.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής 743 / +1743 (Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής)