Κωδικός Περιοχής 67 / +26167Κωδικός Περιοχής:67     (+261 67)
Πόλη ή Περιοχή:Antsohihy

Χώρα:

ΜαδαγασκάρηΤο πρόθεμα 67 είναι ο κωδικός περιοχής για το Antsohihy. Και το Antsohihy βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη. Αν βρίσκεστε εκτός της Μαδαγασκάρη και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Antsohihy, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μαδαγασκάρη είναι το +261, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Antsohihy, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +261 67 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +261 67, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Antsohihy για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00261 67.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής 67 / +26167 (Μαδαγασκάρη)