Κωδικός Περιοχής 651 / +371651Κωδικός Περιοχής:651     (+371 651)
Πόλη ή Περιοχή:Aizkraukle

Χώρα:

Λεττονία


Κωδικός Περιοχής 651 / +371651 (Λεττονία)


Το πρόθεμα 651 είναι ο κωδικός περιοχής για το Aizkraukle. Και το Aizkraukle βρίσκεται στη Λεττονία. Αν βρίσκεστε εκτός της Λεττονία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Aizkraukle, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Λεττονία είναι το +371, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Aizkraukle, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +371 651 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +371 651, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Aizkraukle για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00371 651.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού