Κωδικός Περιοχής 54 / +26354Κωδικός Περιοχής:54     (+263 54)
Πόλη ή Περιοχή:Gweru

Χώρα:

Ζιμπάμπουε


Κωδικός Περιοχής 54 / +26354 (Ζιμπάμπουε)


Το πρόθεμα 54 είναι ο κωδικός περιοχής για το Gweru. Και το Gweru βρίσκεται στη Ζιμπάμπουε. Αν βρίσκεστε εκτός της Ζιμπάμπουε και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Gweru, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ζιμπάμπουε είναι το +263, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Gweru, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +263 54 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +263 54, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Gweru για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00263 54.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού