Κωδικός Περιοχής 526 / +218526Κωδικός Περιοχής:526     (+218 526)
Πόλη ή Περιοχή:Zawyat Elmahjub

Χώρα:

Λιβύη


Κωδικός Περιοχής 526 / +218526 (Λιβύη)


Το πρόθεμα 526 είναι ο κωδικός περιοχής για το Zawyat Elmahjub. Και το Zawyat Elmahjub βρίσκεται στη Λιβύη. Αν βρίσκεστε εκτός της Λιβύη και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Zawyat Elmahjub, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Λιβύη είναι το +218, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Zawyat Elmahjub, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +218 526 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +218 526, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Zawyat Elmahjub για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00218 526.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού