Κωδικός Περιοχής 51 / +96351Κωδικός Περιοχής:51     (+963 51)
Πόλη ή Περιοχή:Deir Ezzour

Χώρα:

Συρία


Κωδικός Περιοχής 51 / +96351 (Συρία)


Το πρόθεμα 51 είναι ο κωδικός περιοχής για το Deir Ezzour. Και το Deir Ezzour βρίσκεται στη Συρία. Αν βρίσκεστε εκτός της Συρία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Deir Ezzour, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Συρία είναι το +963, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Deir Ezzour, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +963 51 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +963 51, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Deir Ezzour για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00963 51.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού