Κωδικός Περιοχής 46 / +68646Κωδικός Περιοχής:46     (+686 46)
Πόλη ή Περιοχή:Beru

Χώρα:

Κιριμπάτι


Κωδικός Περιοχής 46 / +68646 (Κιριμπάτι)


Το πρόθεμα 46 είναι ο κωδικός περιοχής για το Beru. Και το Beru βρίσκεται στη Κιριμπάτι. Αν βρίσκεστε εκτός της Κιριμπάτι και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Beru, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Κιριμπάτι είναι το +686, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Beru, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +686 46 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +686 46, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Beru για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00686 46.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού