Κωδικός Περιοχής 43 / +68243Κωδικός Περιοχής:43     (+682 43)
Πόλη ή Περιοχή:Manihiki

Χώρα:

Νήσοι Κουκ


Κωδικός Περιοχής 43 / +68243 (Νήσοι Κουκ)


Το πρόθεμα 43 είναι ο κωδικός περιοχής για το Manihiki. Και το Manihiki βρίσκεται στη Νήσοι Κουκ. Αν βρίσκεστε εκτός της Νήσοι Κουκ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Manihiki, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Νήσοι Κουκ είναι το +682, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Manihiki, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +682 43 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +682 43, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Manihiki για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00682 43.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού