Κωδικός Περιοχής 427 / +91427Κωδικός Περιοχής:427     (+91 427)
Πόλη ή Περιοχή:Salem, Tamil Nadu

Χώρα:

Ινδία


Κωδικός Περιοχής 427 / +91427 (Ινδία)


Το πρόθεμα 427 είναι ο κωδικός περιοχής για το Salem, Tamil Nadu. Και το Salem, Tamil Nadu βρίσκεται στη Ινδία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ινδία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Salem, Tamil Nadu, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ινδία είναι το +91, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Salem, Tamil Nadu, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +91 427 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +91 427, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Salem, Tamil Nadu για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0091 427.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού