Κωδικός Περιοχής 394 / +7394Κωδικός Περιοχής:394     (+7 394)
Πόλη ή Περιοχή:Republic of Tyva (Tuva)

Χώρα:

Ρωσία


Κωδικός Περιοχής 394 / +7394 (Ρωσία)


Το πρόθεμα 394 είναι ο κωδικός περιοχής για το Republic of Tyva (Tuva). Και το Republic of Tyva (Tuva) βρίσκεται στη Ρωσία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ρωσία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Republic of Tyva (Tuva), εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ρωσία είναι το +7, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Republic of Tyva (Tuva), θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +7 394 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +7 394, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Republic of Tyva (Tuva) για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 007 394.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού