Κωδικός Περιοχής 3861 / +9763861Κωδικός Περιοχής:3861     (+976 3861)
Πόλη ή Περιοχή:Tsagaan-Üür

Χώρα:

ΜογγολίαΤο πρόθεμα 3861 είναι ο κωδικός περιοχής για το Tsagaan-Üür. Και το Tsagaan-Üür βρίσκεται στη Μογγολία. Αν βρίσκεστε εκτός της Μογγολία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Tsagaan-Üür, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μογγολία είναι το +976, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Tsagaan-Üür, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +976 3861 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +976 3861, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Tsagaan-Üür για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00976 3861.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού