Κωδικός Περιοχής 384 / +7384Κωδικός Περιοχής:384     (+7 384)
Πόλη ή Περιοχή:Kemerovo Oblast

Χώρα:

Ρωσία


Κωδικός Περιοχής 384 / +7384 (Ρωσία)


Το πρόθεμα 384 είναι ο κωδικός περιοχής για το Kemerovo Oblast. Και το Kemerovo Oblast βρίσκεται στη Ρωσία. Αν βρίσκεστε εκτός της Ρωσία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kemerovo Oblast, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ρωσία είναι το +7, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kemerovo Oblast, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +7 384 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +7 384, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Kemerovo Oblast για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 007 384.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού