Κωδικός Περιοχής 38 / +67638Κωδικός Περιοχής:38     (+676 38)
Πόλη ή Περιοχή:Vaini

Χώρα:

ΤόνγκαΤο πρόθεμα 38 είναι ο κωδικός περιοχής για το Vaini. Και το Vaini βρίσκεται στη Τόνγκα. Αν βρίσκεστε εκτός της Τόνγκα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Vaini, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Τόνγκα είναι το +676, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Vaini, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +676 38 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +676 38, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Vaini για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00676 38.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής 38 / +67638 (Τόνγκα)