Κωδικός Περιοχής 38 / +4738Κωδικός Περιοχής:38     (+47 38)
Πόλη ή Περιοχή:Vest-Agder

Χώρα:

Νορβηγία


Κωδικός Περιοχής 38 / +4738 (Νορβηγία)


Το πρόθεμα 38 είναι ο κωδικός περιοχής για το Vest-Agder. Και το Vest-Agder βρίσκεται στη Νορβηγία. Αν βρίσκεστε εκτός της Νορβηγία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Vest-Agder, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Νορβηγία είναι το +47, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Vest-Agder, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +47 38 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +47 38, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Vest-Agder για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0047 38.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού