Κωδικός Περιοχής 38 / +42038Κωδικός Περιοχής:38     (+420 38)
Πόλη ή Περιοχή:South Bohemian

Χώρα:

Τσεχία


Κωδικός Περιοχής 38 / +42038 (Τσεχία)


Το πρόθεμα 38 είναι ο κωδικός περιοχής για το South Bohemian. Και το South Bohemian βρίσκεται στη Τσεχία. Αν βρίσκεστε εκτός της Τσεχία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο South Bohemian, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Τσεχία είναι το +420, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο South Bohemian, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +420 38 ως πρόθεμα.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +420 38, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο South Bohemian για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00420 38.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής 38 / +42038