Κωδικός Περιοχής 35 / +24435Κωδικός Περιοχής:35     (+244 35)
Πόλη ή Περιοχή:Kuanza Norte

Χώρα:

Ανγκόλα


Κωδικός Περιοχής 35 / +24435 (Ανγκόλα)


Το πρόθεμα 35 είναι ο κωδικός περιοχής για το Kuanza Norte. Και το Kuanza Norte βρίσκεται στη Ανγκόλα. Αν βρίσκεστε εκτός της Ανγκόλα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kuanza Norte, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ανγκόλα είναι το +244, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Kuanza Norte, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +244 35 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +244 35, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Kuanza Norte για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00244 35.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού