Κωδικός Περιοχής 346 / +993346Κωδικός Περιοχής:346     (+993 346)
Πόλη ή Περιοχή:Boldumsaz

Χώρα:

Τουρκμενιστάν


Κωδικός Περιοχής 346 / +993346 (Τουρκμενιστάν)


Το πρόθεμα 346 είναι ο κωδικός περιοχής για το Boldumsaz. Και το Boldumsaz βρίσκεται στη Τουρκμενιστάν. Αν βρίσκεστε εκτός της Τουρκμενιστάν και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Boldumsaz, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Τουρκμενιστάν είναι το +993, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Boldumsaz, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +993 346 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +993 346, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Boldumsaz για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00993 346.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού