Κωδικός Περιοχής 332 / +679332Κωδικός Περιοχής:332     (+679 332)
Πόλη ή Περιοχή:Tamavua, Namadi

Χώρα:

ΦίτζιΤο πρόθεμα 332 είναι ο κωδικός περιοχής για το Tamavua, Namadi. Και το Tamavua, Namadi βρίσκεται στη Φίτζι. Αν βρίσκεστε εκτός της Φίτζι και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Tamavua, Namadi, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Φίτζι είναι το +679, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Tamavua, Namadi, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +679 332 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +679 332, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Tamavua, Namadi για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00679 332.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής 332 / +679332 (Φίτζι)