Κωδικός Περιοχής 32 / +23232Κωδικός Περιοχής:32     (+232 32)
Πόλη ή Περιοχή:Bo, Kenema

Χώρα:

Σιέρα Λεόνε


Κωδικός Περιοχής 32 / +23232 (Σιέρα Λεόνε)


Το πρόθεμα 32 είναι ο κωδικός περιοχής για το Bo, Kenema. Και το Bo, Kenema βρίσκεται στη Σιέρα Λεόνε. Αν βρίσκεστε εκτός της Σιέρα Λεόνε και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bo, Kenema, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Σιέρα Λεόνε είναι το +232, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Bo, Kenema, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +232 32 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +232 32, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Bo, Kenema για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00232 32.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού