Κωδικός Περιοχής 31 / +67031Κωδικός Περιοχής:31     (+670 31)
Πόλη ή Περιοχή:Dili

Χώρα:

Ανατολικό Τιμόρ


Κωδικός Περιοχής 31 / +67031 (Ανατολικό Τιμόρ)


Το πρόθεμα 31 είναι ο κωδικός περιοχής για το Dili. Και το Dili βρίσκεται στη Ανατολικό Τιμόρ. Αν βρίσκεστε εκτός της Ανατολικό Τιμόρ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Dili, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Ανατολικό Τιμόρ είναι το +670, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Dili, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +670 31 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +670 31, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Dili για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00670 31.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής 31 / +67031