Κωδικός Περιοχής 3 / +5013Κωδικός Περιοχής:3     (+501 3)
Πόλη ή Περιοχή:Orange Walk

Χώρα:

Μπελίζ


Κωδικός Περιοχής 3 / +5013 (Μπελίζ)


Το πρόθεμα 3 είναι ο κωδικός περιοχής για το Orange Walk. Και το Orange Walk βρίσκεται στη Μπελίζ. Αν βρίσκεστε εκτός της Μπελίζ και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Orange Walk, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Μπελίζ είναι το +501, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Orange Walk, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +501 3 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +501 3, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Orange Walk για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 00501 3.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού