Κωδικός Περιοχής 2987 / +432987Κωδικός Περιοχής:2987     (+43 2987)
Πόλη ή Περιοχή:Sankt Leonhard am Hornerwald

Χώρα:

ΑυστρίαΤο πρόθεμα 2987 είναι ο κωδικός περιοχής για το Sankt Leonhard am Hornerwald. Και το Sankt Leonhard am Hornerwald βρίσκεται στη Αυστρία. Αν βρίσκεστε εκτός της Αυστρία και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Sankt Leonhard am Hornerwald, εκτός από τον κωδικό περιοχής, χρειάζεστε τον κωδικό χώρας που αντιστοιχεί στη χώρα που επιθυμείτε να καλέσετε. Ο κωδικός χώρας για τη Αυστρία είναι το +43, οπότε αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και θέλετε να καλέσετε ένα άτομο στο Sankt Leonhard am Hornerwald, θα πρέπει να προσθέσετε στον αριθμό τηλεφώνου του εν λόγω ατόμου το +43 2987 ως πρόθεμα.

Το μηδέν μπροστά από τον κωδικό περιοχής παραλείπεται στην περίπτωση αυτή.

Σε αυτή τη μορφή, χρησιμοποιείται συνήθως το σύμβολο συν στην αρχή του αριθμού τηλεφώνου. Ωστόσο, είναι συνηθέστερη η αντικατάσταση του συμβόλου συν με μια σειρά αριθμών που ειδοποιεί το τηλεφωνικό δίκτυο ότι θέλετε να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου σε άλλη χώρα. Η ITU συνιστά τη χρήση του 00, που χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ως εναλλακτική λύση του +43 2987, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε μπροστά από τον αριθμό τηλεφώνου ενός ατόμου που βρίσκεται στο Sankt Leonhard am Hornerwald για να τον καλέσετε από την Ελλάδα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 0043 2987.
Υπολογιστής τηλεφωνικού αριθμού


Κωδικός Περιοχής 2987 / +432987 (Αυστρία)